Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Ujemite NET metering

05. 10. 2023

Letošnje leto je ključno za vse tiste, ki še oklevate z odločitvijo o lastni sončni elektrarni. Obstoječ način obračunavanja proizvedene in porabljene energije – NET metering – se zaključuje konec letošnjega leta. Ker ta sistem velja za uporabniku prijazen sistem obračuna, vas želimo spodbuditi, da sprejmete odločitev in izkoristite njegove prednosti.

Kaj pomeni NET metering?

NET metering omogoča, da sončna elektrarna pokriva potrebe gospodinjstva po električni energiji, presežki in manki pa se uravnavajo po omrežju. Ko proizvodnja presega porabo, elektrarna oddaja viške v omrežje, medtem ko v času manjše proizvodnje, gospodinjstvo prejema električno energijo iz omrežja. Letni obračun se naredi samo enkrat letno, konec koledarskega leta, in temelji na razliki med oddano in prevzeto električno energijo.

Za tiste, ki se še odločate za postavitev sončne elektrarne, je sedaj ključni trenutek, da si izdelate brezplačno informativno ponudbo z našim spletnim obrazcem. Z njo preverite, katera velikost sončne elektrarne bi pokrila vaše potrebe po energiji in vam omogočila zeleno preobrazbo s prihranki v sklopu še veljavnega NET metering sistema.

Kako do NET meteringa po letu 2023?

S koncem leta 2023 se shema letnega obračunavanja električne energije NET metering izteče, vendar le za tiste, ki se bodo za postavitev sončne elektrarne za samooskrbo odločili šele v letu 2024 ali kasneje.

To pomeni, da lahko vse prednosti sistem NET metering koristite tudi po izteku sheme, če boste do konca leta oddali vlogo za izdajo soglasja za priključitev sončne elektrarne in jo do konca leta 2024 tudi izgradili in priklopili. Pri GEN-I Sonce vse to za vas naredimo mi, poleg tega pa za vas s storitvijo na ključ uredimo tudi vso ostalo potrebno dokumentacijo.

Ujemite NET metering z ugodnim kreditiranjem

Da bi vam bila lastna sončna elektrarna finančno še dostopnejša, smo v GEN-I Sonce za vas pripravili možnost kreditiranja, ki vam omogoča 7-letno odplačilo vaše investicije. Naša ponudba vključuje kreditiranje s fiksno obrestno mero, ki znaša 5 %. Kreditiranje lahko uredite neposredno preko GEN-I Sonce in brez stroškov odobritve. Postopek je enostaven in prilagojen vašim finančnim potrebam, ponudba pa transparentna. Z našo pomočjo ste tako še korak bližje zeleni prihodnosti.

Storitev sončnih elektrarn GEN-I Sonce na ključ je celostna in vas vodi vse od razmišljanja o alternativnem viru elektrike za lastno uporabo do dejanske izvedbe in ohranjanja zadovoljstva v vseh letih njene uporabe. V vašem imenu bomo pravočasno uredili celoten postopek od informativne ponudbe vse do primopredaje sončne elektrarne in vam po vaši izbiri nudili vzdrževanje naprave za vsa leta delovanja.

Pravočasno si zagotovite svojo sončno elektrarno po NET meteringu in postanite samooskrbni.

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
soncna-elektrarna-s-hranilnikom-elektricne-energije 11. 09. 2023
Sončne elektrarne s hranilniki energije

Našo ponudbo smo razširili na možnost postavitve sončne elektrarne v kombinaciji s hranilnikom energije na ključ.

>Preberite več
Scroll