Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
PODPORA / INVESTICIJA V SONČNO ELEKTRARNO

Investicija v sončno elektrarno

Več informacij o finančnem učinku vaše naložbe.

Strošek izgradnje sončne elektrarne je odvisen od več dejavnikov, zato vam lahko informativno ceno izračunamo po pridobitvi ključnih podatkov o vaši letni porabi električne energije na merilnem mestu (kWh) in naslovu lokacije izgradnje sončne elektrarne. Informativno ponudbo lahko prejmete po izpolnitvi našega spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj. Končno ponudbo prilagojeno vašim potrebam in vrsti strehe, vam bomo pripravili po strokovnem ogledu objekta, na katerem bo mikro sončna elektrarna nameščena.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Nudimo vam takojšnje plačilo investicije (80 % pred montažo, 20 % po priklopu) in ugodno kreditiranje (za uporabnike z NET metering soglasjem za priključitev za samooskrbo).

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Kreditiranje zajema odplačevanje za obdobje 7 let in fiksno 5-% obrestno mero, omogočamo ga brez stroškov odobritve. 

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Kreditiranje ponujamo vsem fizičnim osebam, ki se odločite za izgradnjo klasične sončne elektrarne ali sončne elektrarne s hranilnikom energije v sklopu sistema NET metering  (imate pridobljeno soglasje za priključitev za samooskrbo v sklopu sistema NET metering). Če se odločite za izgradnjo sončne elektrarne z možnostjo kreditiranja, je potrebno skleniti še naš paket zavarovanja in vzdrževanja sončne elektrarne, kar vam bomo prišteli k vašemu mesečnemu obroku. Kreditiranje omogočamo s pomočjo našega podjetja, zato je postopek pridobitve kredita enostaven in ne zahteva obiska banke. 

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

V sončno elektrarno se splača investirati vsakemu odjemalcu električne energije, še posebej v primeru visoke porabe električne energije in posledično visokih računov za elektriko. Višina investicije je odvisna od več dejavnikov, zato se tudi doba vračanja investicije razlikuje. Nakup sončne elektrarne je varna naložba z zelo nizkim tveganjem. Poleg zniževanja stroškov za elektriko boste z namestitvijo sončnih celic svojemu objektu zvišali ceno za okoli 5 %.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne

Da. Z izgradnjo sončne elektrarne za samooskrbo si zagotovite lastno proizvodnjo električne energije za svoje potrebe in se s tem izognete nepredvidljivostim na trgu električne energije.

Smo vam s to informacijo pomagali?
Thumbs up Da
Thumbs down Ne
Scroll