Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
PODJETJA / DODATNE STORITVE / VZDRŽEVANJE

Dodatne storitve

Do brezhibnega in učinkovitega delovanja sončne elektrarne GEN-I Sonce v vsakem trenutku.

Vzdrževanje sončne elektrarne

Storitev zajema celostno obravnavo pravilnosti delovanja sončne elektrarne in odpravo morebitnih napak na terenu z usposobljeno ekipo. Vašo sončno elektrarno vsaki dve leti tudi fizično pregledamo. Z rednim vzdrževanjem sončne elektrarne dosežemo brezhibno in optimalno delujočo napravo v vsakem trenutku.

Učinkovito delovanje

Dolgoročna podpora

Brezskrbnost

Za zanesljivo delovanje vaše sončne elektrarne

Izpolnite spletni obrazec in oddajte povpraševanje po storitvi vzdrževanja.

Pogosta vprašanja

Storitev vzdrževanja sončne elektrarne je namenjena vsem, ki se odločite za sončno elektrarno GEN-I Sonce. Tekom postopka izgradnje in vodenja vašega projekta, vam svetujemo, da sklenete paket vzdrževanja, s katerim si zagotovite brezskrbno samooskrbo na dolgi rok. Za nakup paketa vzdrževanja se lahko odločite tudi kasneje, v primeru, če ste že postavili našo sončno elektrarno.

Priporočamo sprotno spremljanje delovanja mikro sončne elektrarne, da se v primeru napake ta čim prej odpravi in je s tem povezan izpad proizvodnje čim manjši. Omogočamo vam tudi sklenitev paketa vzdrževanja mikro sončne elektrarne, ki vključuje spremljanje delovanja preko visokotehnološkega nadzornega centra. To se odraža v sprotnem odzivu izvajalca, tedenskem pregledovanju delovanja elektrarne z daljinskim nadzorom in fizični pregled vsaki dve leti.

Z rednim vzdrževanjem in pregledovanjem sončne elektrarne, ji zagotovite učinkovito in zanesljivo delovanje skozi celotno življenjsko dobo, povečate možnost preventivnega odkritja morebitnih poškodb inr redno skrbite za njeno varnost. Omogočamo vam profesionalno kontrolo nad delovanjem in zagotavljamo tehnično brezhibno sončno elektrarno glede na veljavno zakonodajo.

Scroll