Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
DOM / REFERENCE

Gradimo dolgoročne in zaupanja vredne odnose

Zaupa nam že več kot 9.000 lastnikov sončnih elektrarn.

Z nami lahko uresničite naložbo v brezskrbno prihodnost in pridobite dolgoročnega partnerja, ki vam bo na voljo tudi po realizirani investiciji.
»Ponosen sem, da nam je družini kot celoti uspelo zelo zmanjšati svoj ogljični odtis in tako prispevati k zeleni prihodnosti.«

Jernej z družino

Zaveda se pomembnosti ohranjanja okolja za svoje otroke in prihodnje generacije.

Ena od rešitev, ki se mu je ponudila ob gradnji njihove pasivne hiše, je bila tudi postavitev sončne elektrarne: »Nad količino energije, ki jo proizvede naša sončna elektrarna, smo navdušeni!«

»Investicija v sončno elektrarno je sicer velika, a se mi kljub temu izplača.«

Franc, upokojenec

Po upokojitvi se je Franc spraševal, kako si bo v prihodnosti prilagodil način bivanja in si finančno olajšal življenje v pokoju. 

»Verjamem, da je moja odločitev za sončno elektrarno pravilna, saj mi ne bo treba skrbeti glede cene elektrike, ki je vsak dan višja in bom tako bolj brezskrbno užival v pokoju ter prihranil denar za prijetnejše stvari.«

»Elektrarna deluje odlično in vesel sem, da sem se odločil za to pametno investicijo.«

Kristjan, podjetnik

Kristjan kot podjetnik vedno išče inovativne rešitve. Ob obnovi strehe hiše v Sečovljah se mu je zdela postavitev sončne elektrarne odlična ideja za nadgradnjo ter pametna in trajnostna investicija za prihodnost. 

»Posebno zadovoljstvo mi predstavlja dejstvo, da sem s pomočjo strokovnjakov iz GEN-I Sonce uspel doseči maksimalne izkoristke, saj so pripravili optimalno postavitev sončnih panelov.«

Naredite prvi korak in postanite samooskrbni

Izpolnite spletni obrazec ter prejmite brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo z vsemi informacijami za vašo brezskrbno prihodnost.

Scroll