Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Sončna elektrarna - naložba, ki se izplača

21. 09. 2020

Odločitev, ki prinaša 30 let samooskrbe z elektriko

Lastna sončna elektrarna pomeni na eni strani prehod na čistejši vir energije in na drugi precejšnje dolgoročne prihranke pri stroških za energijo. Ker domača sončna elektrarna prinaša kar 30 let in več samooskrbe z električno energijo, je pomembno, da svojo naložbo zaupate ponudniku z izkušnjami in trdnim temeljem za prihodnost.

Sončne elektrarne GEN-I Sonce že več let držijo vodilni položaj na trgu vzpostavljanja samooskrbe z električno energije. Našo storitev odlikuje individualen pristop k strankam, za katere smo pripravili različne možnosti ugodnega financiranja. Ob teh v celoti uredimo tudi pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada. Po uskladitvi finančnih pričakovanj z vašimi energetskimi potrebami, naši strokovnjaki na koncu poskrbijo za brezhibno montažo elektrarne, ki z 10-letnim jamstvom na nepuščanje strehe v naslednjih desetletjih skrbi za vašo domačo samooskrbo in neodvisnost od nihanj cen elektrike na trgu.

Projekt na ključ: vse potrebno za postavitev sončne elektrarne uredimo mi

Projekt na ključ pomeni, da je v ceni sončne elektrarne vključeno vse od svetovanja do montaže sončne elektrarne na vašo streho. Pri GEN-I Sonce vam brezplačno informativno ponudbo pripravimo že, če nam sporočite nekaj osnovnih podatkov o vaši strehi in porabi elektrike.

Po strokovnem ogledu in izmeri vašega objekta z naprednimi tehnologijami pa ponudbo po potrebi prilagodimo in predlagamo najboljše možnosti financiranja. Nato za vas pripravimo projektno dokumentacijo, pridobimo soglasja, uredimo vse glede nepovratnih sredstev. Končni rezultat je vaše zadovoljstvo ob montaži sončne elektrarne. Ta je po navadi končana v enem samem dnevu in z minimalnimi gradbenimi deli. Dejstvo, da izgradnja naprave ne predstavlja večjih posegov v okolico, je pomembno predvsem za tiste, ki se za samooskrbo odločate po dokončanju gradnje ali nakupu hiše. 

Dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem 

Sončne elektrarne GEN-I Sonce so sestavljene iz komponent priznanih domačih in tujih proizvajalcev, ki za svoje proizvode zagotavljajo od 10- do 30-letne garancije, jamčijo pa tudi za ustrezno razgradnjo in ponovno uporabo posameznih delov po koncu življenjske dobe sončne elektrarne. Na ta trajnostni vidik smo v GEN-I Sonce pri načrtovanju elektrarn še posebej pozorni. 

Ker se odlično opravljena storitev ne konča z namestitvijo sončnih panelov na streho, v GEN-I Sonce strankam omogočamo tudi vzdrževanje in spremljanje delovanja naprave z daljinsko nadzorovanim sistemom, ki avtomatsko javlja morebitne odklone od pričakovanega delovanja naprave. 

Kaj to pomeni v praksi?

Če za elektriko trenutno odštejete okrog 1.500 eur na leto, se vam ta strošek po postavitvi za vas primerne sončne elektrarne zniža na dobrih 160 eur. Razliko v višini 1.340 eur lahko tako brez dodatnih odrekanj namenite odplačevanju naprave, ki vam bo nekaj let kasneje električno energijo zagotavljala brezplačno. 

Je misel na lasten vir sončne energije sploh lahko še bolj privlačna? Če ob prihrankih pri stroških za elektriko upoštevate še okoljski vidik naložbe, zagotovo. Sončna energija sodi med obnovljive vire energije, ti pa so edina prava pot v smeri zmanjševanja izpustov toplogrednih plinov v ozračje, s katerim si lahko skupaj zagotovimo lepo prihodnost. 

 

Želite prejeti informativno ponudbo za sončno elektrarno za vaš dom? Pišite nam na sonce@gen-i.si ali izpolnite preprost spletni obrazec. Z veseljem vam bomo pomagali do naslednjega korak na poti do vaše sončne samooskrbe.  

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll