Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
PONUDBA / VELIKE SONČNE ELEKTRARNE / PONUDBA

Velike sončne elektrarne

Zagotavljamo celovito storitev v sodelovanju z družbo GEN-I, d.o.o.

Storitev »vse na ključ« nudimo tudi poslovnim odjemalcem električne energije. Na podlagi bogatih izkušenj, certificirane kakovosti in s pomočjo strokovno podkovanih zaposlenih vam omogočimo brezskrbno naložbo, s katero zmanjšate stroške poslovanja.

sončne elektrarne na strehi podjetja

5 korakov do velike sončne elektrarne

GEN-I Sonce strokovnjaki opravijo podroben tehnični ogled lokacije in karakteristik strehe ter pridobijo točne podatke o celoletni porabi. Prednost pri večjih poslovnih stavbah je, da lahko z napredno digitalno opremo (z laserskimi merilniki in droni) zelo natančno določimo tehnična izhodišča postavitve sončne elektrarne.

Pripravimo izris, projekt za izvedbo (PZI), preverbo skladnosti montaže s prostorskimi akti, strokovno presojo statične varnosti, strokovno presojo požarne varnosti in presojo o zaščiti pred strelami. Nadalje pripravimo še podrobno specifikacijo delov proizvodne naprave ter popišemo elektroinštalaterska dela.

Pridobimo potrebna dovoljenja/soglasja in sklenemo ustrezne pogodbe za uspešno izvedbo namestitve, priklopa in obratovanja sončne elektrarne.

Pred montažo dobavimo sestavne dele in če je potrebno uredimo načrt ureditve gradbišča ter varnostni načrt z ureditvijo zavarovanja gradbišča. Montažo izvedemo v celoti na ključ.

V sodelovanju z distribucijskim operaterjem uredimo priklop in zagon obratovanja sončne elektrarne. Ob priklopu preverimo celoten sistem, naredimo meritve ter vzpostavimo daljinsko spremljanje obratovanja. 

Prihranite pri stroških energije in zagotovite svojemu podjetju samooskrbo z elektriko

Izpolnite spletni obrazec in svetovali vam bomo glede izgradnje sončne elektrarne na ključ.

Scroll