Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
DOM / SONČNE ELEKTRARNE S HRANILNIKOM ENERGIJE

Sončne elektrarne
s hranilnikom energije

S hranilnikom energije do sončne elektrarne, kot si jo želite.

Sončna elektrarna z baterijskim hranilnikom povečuje vaše prihranke in energetsko neodvisnost vašega doma ali kmetije.

Ključne prednosti

  • Najboljša rešitev za primere, ko zaradi omejitev omrežja ne morete zgraditi tako velike sončne elektrarne, kot bi želeli.
  • Shranjevanje presežne energije za kasnejšo uporabo ob večjem povpraševanju ali ko proizvodnja obnovljivih virov ni zadostna.
  • Večja neodvisnost od omrežja, saj se koristi lastna shranjena energija.
  • Možnost pridobitve subvencije od 5.049 € naprej.
  • Prilagodljiva kapaciteta in sestava hranilnika za različne energetske potrebe.
  • Spremljanje proizvedene, porabljene in shranjene energije ter pregled nad delovanjem vseh komponent sončne elektrarne z mobilno aplikacijo.

Samo najboljše komponente

Sončna elektrarna GEN-I Sonce je sestavljena iz vrhunskih komponent najboljših proizvajalcev. Za naše stranke smo izbrali visoko vzdržljive fotonapetostne module Jinko Tiger, ki jih proizvaja JinkoSolar, vodilno podjetje na področju fotonapetostnih modulov. Vse naše sončne elektrarne so opremljene s SolarEdge optimizatorji in razsmerniki, ki zagotavljajo največji izkoristek pri proizvodnji električne energije iz sončne svetlobe. Poleg tega uporabljamo tudi hranilnike energije proizvajalca SolarEdge.

Koliko lahko prihranim?

Uporabite kalkulator, ki takoj pokaže vaš prihranek po izgradnji sončne elektrarne s hranilnikom GEN-I Sonce.

Naredite prvi korak k zeleni prihodnosti

Izpolnite spletni obrazec ter prejmite brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo z vsemi informacijami.

5 korakov do sončne elektrarne na ključ

Na spletnem obrazcu oddajte povpraševanje in brezplačno vam bomo pripravili več informacij glede ponudbe in izgradnje vaše sončne elektrarne. Informativna ponudba ni obvezujoča.

Naši strokovnjaki iz GEN-I Sonce opravijo ogled objekta, vam svetujejo ter se z vami pogovorijo o tehničnih izhodiščih glede na vašo lokacijo in orientacijo strehe. Za pridobitev natančnih podatkov, izmero strešnih površin izvedemo z laserskimi merilniki in droni.

Na podlagi strokovnega ogleda pripravimo natančno ponudbo s 3D izrisom sončne elektrarne na vaši strehi in vam predstavimo možnosti plačila investicije.

Po vaši potrditvi projekta uredimo projektno dokumentacijo in ostala dovoljenja za postavitev sončne elektrarne.

Vsaka sončna elektrarna je zasnovana po meri in sestavljena iz komponent priznanih proizvajalcev z dolgoročnimi garancijami. Ob priklopu preverimo celoten sistem in vam pokažemo, kako lahko spremljate delovanje sončne elektrarne.

Scroll