Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
O NAS / SISTEMI VODENJA / SISTEM RAVNANJA Z OKOLJEM

Sistemi vodenja

Skrb za ravnanje z okoljem je v GEN-I Sonce ključnega pomena, saj smo s svojo osnovno dejavnostjo usmerjeni k zmanjševanju ogljičnega odtisa z uporabo naravnih virov energije. Le-to obvladujemo s standardiziranim sistemom ravnanja z okoljem ISO 14001.

 

  • Z lastnimi praksami podpiramo trajnostni razvoj in čim hitrejši prehod v brezogljično družbo. 
  • Podpiramo in v svoje procese vključujemo ideje in najboljše prakse s področja okoljsko zasnovanih rešitev, ki imajo za cilj povečanje energetske učinkovitosti ter neodvisnosti končnih odjemalcev in drugih deležnikov. 
  • Naše delovanje je v celoti usmerjeno v izboljševanje okolja z odgovorno rabo naravnih virov, materialov in energije ter je podprto s prizadevanji za čim manjši vpliv naših aktivnosti na okolje in ljudi.
  • Okoljevarstvena načela vključujemo v izvajanje storitev podjetja, kot v odzivanje na pričakovanja poslovnih partnerjev, lastnikov in drugih zainteresiranih javnosti.
  • Cilj inovativno zasnovanega trajnostnega energetskega kroga gre v smer vzpostavitve možnosti shranjevanja električne energije, pridobljene iz obnovljivih virov, ter upravljanja hranilnikov energije v mikroomrežju na način, ki zmanjšuje vplive na elektrodistribucijski sistem in pokriva konice porabe električne energije. 

 

> Prenesite potrdilo o certificiranju

Scroll