Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
O NAS / O GEN-I SONCE / VODSTVO

O GEN-I Sonce

DIREKTOR

Gregor Hudohmet

Družbo GEN-I Sonce, d.o.o., samostojno zastopa direktor Gregor Hudohmet, ki je dobil petletni mandat maja 2021. Strokovnjak s področja elektrotehnike, ki je leta 2008 diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko na Univerzi v Mariboru, se je s področjem fotovoltaike srečal že pred koncem študija. Odtlej svoje tehnično znanje vseskozi nadgrajuje z razvojnimi in vodstvenimi izkušnjami, ki jih je pred nastopom funkcije direktorja družbe GEN-I Sonce, d.o.o., kot vodja projektov pridobival v družbah Sol Navitas, d.o.o., in Celjski sejem, d. d.

 

V družbi GEN-I Sonce, d.o.o., se je zaposlil leta 2017 kot prodajni inženir, ki je s sodelavci razvil prvo celostno storitev postavitve sončne elektrarne na ključ. Območna gospodarska zbornica Posavja je družbi v letu 2018 podelila priznanje za najboljše inovacije Posavja, in sicer za »inovativno storitev GEN-I Sonce sončna elektrarna na ključ«. Pod njegovim vodstvom je družba od iste ustanove leta 2019 prejela tudi priznanje za sončno elektrarno za samooskrbo na večstanovanjskem objektu ter z razvojem inovativnega finančnega inštrumenta, imenovanega zelena obveznica, pridobila 14 milijonov evrov finančnih sredstev za vlaganja v trajnostne projekte.

Scroll