Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Za zakonca Štebljaj je bila postavitev mikro sončne elektrarne najboljša odločitev

31. 01. 2018

Decembra je snemalna ekipa iz 24ur.com obiskala zakonca Štebljaj iz Ljubljane, katerim smo septembra uspešno montirali mikro sončno elektrarno GEN-I Sonce.

Zakonca Štebljaj sta se namreč pred sedmimi leti odločila za celotno energetsko sanacijo hiše, da bi dosegla maksimalno energetsko učinkovitost in imela na dolgi rok čim manj fiksnih stroškov. Sedaj imata hišo, ki je zelo dobro izolirana, ogrevata se na toplotno črpalko, za svoje potrebe pa pridobivata lastno električno energijo iz sončne elektrarne GEN-I Sonce, s katero bosta prihranila predvidoma več kot 1.000 € letno.

Preverite njuno izkušnjo tukaj.

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll