Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

V 5 korakih do sončne elektrarne

02. 02. 2023

Med slovenskimi kupci sončnih elektrarn se jih je največ do zdaj odločilo prav za našo kakovost in strokoven pristop. Vsaki stranki, ki nam izkaže zaupanje, se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za njeno energetsko samooskrbnost. Zagotavljamo odgovorno in skrbno izgradnjo sončne elektrarne po načelu »na ključ«, brez skritih stroškov.

Kakšen je postopek nakupa mikro sončne elektrarne GEN-I Sonce?

Naša storitev »na ključ« obsega 5 bistvenih korakov za brezskrbno uresničitev vaše naložbe:

1 Informativna ponudba

Na našem spletnem obrazcu vnesete zahtevane podatke in oddate povpraševanje. Nato vam bomo pripravili informativno ponudbo in z vami delili informacije o izgradnji vaše mikro sončne elektrarne.

2 Ogled objekta

Naši strokovnjaki iz GEN-I Sonce opravijo ogled objekta, vam svetujejo ter se z vami pogovorijo o tehničnih izhodiščih glede na vašo lokacijo in orientacijo strehe. Za pridobitev natančnih podatkov, izmero strešnih površin izvedemo z laserskimi merilniki in droni.

3 Priprava individualne rešitve

Na podlagi strokovnega ogleda pripravimo natančno ponudbo s 3D izrisom sončne elektrarne na vaši strehi in vam predstavimo možnosti plačila investicije.

4 Dokumentacija in dovoljenja

Po vaši potrditvi projekta uredimo projektno dokumentacijo in ostala dovoljenja za postavitev sončne elektrarne.

5 Montaža in priklop

Vsaka sončna elektrarna je zasnovana po meri in sestavljena iz komponent priznanih proizvajalcev z dolgoročnimi garancijami. Ob priklopu preverimo celoten sistem in vam pokažemo, kako lahko spremljate delovanje sončne elektrarne.

Z odločitvijo za sončno elektrarno GEN-I Sonce ste lahko prepričani, da bo poskrbljeno za vse vidike varnosti in zanesljivosti. Poleg komponent najvišje kakovosti in zagotovljenih garancij bomo za vašo brezskrbnost poskrbeli tudi po priklopu sončne elektrarne, nadaljnjih 30 let.

Omogočamo vam tudi vzdrževanje sončne elektrarne, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi. Sistem nam bo namreč napake ali okvare sporočil samodejno, mi pa se jih bomo potrudili odpraviti v najkrajšem možnem času.

Napredni uporabniki se boste razveselili brezplačnega sistema daljinskega nadzora, ki ga prejmete v uporabo po priklopu sončne elektrarne in vam v vsakem trenutku omogoča nadzor nad doma proizvedeno energijo preko spletnega portala.

Preverite, katera sončna elektrarna je primerna za vaše gospodinjstvo in nam pošljite povpraševanje.

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll