Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Ugodno kreditiranje do konca leta

26. 10. 2023

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Za lažjo uresničitev vaše naložbe v samooskrbo pa odslej ponujamo tudi možnost ugodnega kreditiranja za vse fizične osebe.

Z letošnjim letom se zaključuje letno obračunavanje električne energije oz. sistem NET metering, leta 2024 pa začne veljati nova zakonodaja. Zato želimo postavitev sončne elektrarne z ugodnim kreditiranjem omogočiti čim večjemu številu uporabnikov.

Bistvena značilnost kreditiranja je, da poteka brez obiska banke, saj celoten postopek vodi naše podjetje in je zato zelo enostavno izvedljivo. Kreditiranje ponujamo vsem fizičnim osebam, ki se odločite za izgradnjo naše klasične sončne elektrarne ali sončne elektrarne s hranilnikom energije in si želite z izgradnjo zagotoviti obstoječ način obračunavanja energije – NET metering. Mesečno odplačilo traja 7 let, po fiksni 5 % obrestni meri in je brez stroškov odobritve.

Za dolgoročno donosnost vaše naložbe je potrebno ob odločitvi za kredit skleniti tudi zavarovanje in vzdrževanje vaše sončne elektrarne. Višino mesečnega obroka vam predstavimo ob pripravi natančne ponudbe po našem strokovnem ogledu objekta, ki ga lahko naročite s klikom na spodnjo povezavo.

Pravočasno si zagotovite svojo sončno elektrarno z ugodnim kreditom in postanite samooskrbni.

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll