Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Ugodno kreditiranje do konca leta

26. 10. 2023

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Za lažjo uresničitev vaše naložbe v samooskrbo pa odslej ponujamo tudi možnost ugodnega kreditiranja za vse fizične osebe.

Z letošnjim letom se zaključuje letno obračunavanje električne energije oz. sistem NET metering, leta 2024 pa začne veljati nova zakonodaja. Zato želimo postavitev sončne elektrarne z ugodnim kreditiranjem omogočiti čim večjemu številu uporabnikov.

Bistvena značilnost kreditiranja je, da poteka brez obiska banke, saj celoten postopek vodi naše podjetje in je zato zelo enostavno izvedljivo. Kreditiranje ponujamo vsem fizičnim osebam, ki se odločite za izgradnjo naše klasične sončne elektrarne ali sončne elektrarne s hranilnikom energije in si želite z izgradnjo zagotoviti obstoječ način obračunavanja energije – NET metering. Mesečno odplačilo traja 7 let, po fiksni 5 % obrestni meri in je brez stroškov odobritve.

Za dolgoročno donosnost vaše naložbe je potrebno ob odločitvi za kredit skleniti tudi zavarovanje in vzdrževanje vaše sončne elektrarne. Višino mesečnega obroka vam predstavimo ob pripravi natančne ponudbe po našem strokovnem ogledu objekta, ki ga lahko naročite s klikom na spodnjo povezavo.

Pravočasno si zagotovite svojo sončno elektrarno z ugodnim kreditom in postanite samooskrbni.

Novice

13. 06. 2024
Izkoristite za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Odločite se za postavitev sončne elektrarne z nami in s posebnim akcijskim cenikom elektrike GEN-I prihranite že pred priklopom vaše sončne elektrarne.

>Preberite več
10. 06. 2024
Celovita samooskrba: najboljši čas za sončno elektrarno je zdaj

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in višjim življenjskim stroškom je odločitev za samooskrbo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja.

>Preberite več
10. 06. 2024
Vračilna doba investicije v samooskrbo je še vedno zelo nizka

S subvencijo se investicija v sončno elektrarno lahko povrne že v 8 letih, sončno elektrarno s hranilnikom energije pa v 11 letih.

>Preberite več
Scroll