Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Ugodno kreditiranje do konca leta

26. 10. 2023

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Za lažjo uresničitev vaše naložbe v samooskrbo pa odslej ponujamo tudi možnost ugodnega kreditiranja za vse fizične osebe.

Z letošnjim letom se zaključuje letno obračunavanje električne energije oz. sistem NET metering, leta 2024 pa začne veljati nova zakonodaja. Zato želimo postavitev sončne elektrarne z ugodnim kreditiranjem omogočiti čim večjemu številu uporabnikov.

Bistvena značilnost kreditiranja je, da poteka brez obiska banke, saj celoten postopek vodi naše podjetje in je zato zelo enostavno izvedljivo. Kreditiranje ponujamo vsem fizičnim osebam, ki se odločite za izgradnjo naše klasične sončne elektrarne ali sončne elektrarne s hranilnikom energije in si želite z izgradnjo zagotoviti obstoječ način obračunavanja energije – NET metering. Mesečno odplačilo traja 7 let, po fiksni 5 % obrestni meri in je brez stroškov odobritve.

Za dolgoročno donosnost vaše naložbe je potrebno ob odločitvi za kredit skleniti tudi zavarovanje in vzdrževanje vaše sončne elektrarne. Višino mesečnega obroka vam predstavimo ob pripravi natančne ponudbe po našem strokovnem ogledu objekta, ki ga lahko naročite s klikom na spodnjo povezavo.

Pravočasno si zagotovite svojo sončno elektrarno z ugodnim kreditom in postanite samooskrbni.

Novice

16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
soncna-elektrarna-s-hranilnikom-elektricne-energije 11. 09. 2023
Sončne elektrarne s hranilniki energije

Našo ponudbo smo razširili na možnost postavitve sončne elektrarne v kombinaciji s hranilnikom energije na ključ.

>Preberite več
Scroll