Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Sončne elektrarne GEN-I Sonce pišejo zgodbo trajnostnega turizma

18. 07. 2024

Matej in Manuela sta v Jeruzalemu v Slovenskih goricah združila svojo strast do narave in trajnostnega turizma. Za goste sta želela ustvariti prostor, kjer se lahko povežejo z naravo, hkrati pa prispevajo k varovanju okolja. Turistične objekte sta zato opremila z recikliranim lesom, hkrati pa sta iskala tudi način, kako še dodatno zmanjšati ogljični odtis in stroške na njunem posestvu.

Rešitev sta našla v postavitvi sončnih elektrarn GEN-I Sonce, ki bodo naslednjih 30 let skrbele za to, da bosta goste oskrbovala z brezogljično elektriko.

Izbrala sta partnerja za dolgoročno sodelovanje

»Želela sva izbrati partnerja, ki nudi celostno storitev od začetka do konca,« pove Manuela. »Pomembno nama je tudi dejstvo, da uporabljajo najboljše materiale na trgu in nudijo dolgoročno podporo, potrjeno z ISO certifikati. Tudi sama veliko dava na kakovost materialov, saj je skoraj celotno najino pohištvo narejeno iz recikliranih materialov. Vzdrževanje pa so nama pri GEN-I Sonce ponudil že ob pripravi ponudbe, zato z odločitvijo nisva oklevala.«

 

Sončne elektrarne so postavljene na turističnih objektih na treh različnih lokacijah, kjer sledita svoji trajnostni viziji. Nanje smo postavili skupno 80 panelov z močjo 28,08 kW in skupno letno proizvodnjo 32,23 MWh. Z njimi bosta Matej in Manuela vsako leto prihranila kar 42 ton CO2.

Z izgradnjo sončnih elektrarn pa se je naše partnerstvo šele začelo. V naslednjih desetletjih jima bomo nemoteno oskrbo z energijo z veseljem zagotavljali z nadzorom delovanja preko našega visokotehnološkega centra, vsaki dve leti pa bomo elektrarne tudi fizično pregledali.

 

Zaupa nam že več kot 10.000 zadovoljnih strank po celotni Sloveniji

Zgodba Mateja in Manuele je le ena od mnogih podjetniških zgodb o uspehu, ki smo jo pomagali napisati v GEN-I Sonce. Odlikuje nas popolna storitev na ključ, dolgoročna podpora in certifikata ISO za sistem vodenja kakovosti ter sistem ravnanja z okoljem.

Naredite prvi korak k brezskrbni prihodnosti vašega podjetja: izpolnite spletni obrazec in kontaktirali vas bomo glede vaše samooskrbne rešitve.

Novice

02. 10. 2024
V Severni Makedoniji smo zagnali že drugo veliko sončno elektrarno

Elektrarna s skupno močjo 12 MW bo letno proizvedla do 15.500 MWh brezogljične energije in s tem doprinesla k razogljičenju energetskega sistema.

>Preberite več
sejem mos gen-isonce 18. 09. 2024
Sejemska akcija v času 56. MOS-a

Obiščite nas na sejmu MOS in si zagotovite sejemski popust.

>Preberite več
12. 09. 2024
Podarjamo vstopnice za MOS

Splošni pogoji nagradne igre na družbenem omrežju Facebook.

>Preberite več
Scroll