Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Se domača sončna elektrarna res splača?

12. 04. 2019

Na portalu Zeleni genij boste v mesecu aprilu izvedeli vse o sončni energiji. V novem članku »Se domača elektrarna res splača?« podrobno razkrivajo ali se res splača investicija v sončno elektrarno, na čem temelji prihranek in kaj pomeni projekt »na ključ«.

Sončne elektrarne GEN-I Sonce so dostopne prav vsem, ki si lastno elektrarno želijo in imajo na svoji strehi izpolnjene tehnične pogoje. Se sprašujete, ali se naložba v domačo sončno elektrarno splača? Naj vam zaupamo, da so prihranki na računu za plačilo elektrike takojšnji in znašajo približno 75 %, s katerimi lahko financirate investicijo v elektrarno. Za vse, od individualnega svetovanja, ogleda lokacije, priprave projektne dokumentacije, pridobitve subvencije Eko sklada, do montaže, daljinskega nadzora in vzdrževanja vaše sončne elektrarne, bodo poskrbeli GEN-I Sonce strokovnjaki.

Z odločitvijo za nakup sončne elektrarne si boste tako zagotovili neodvisnost od nihanja cen električne energije, ki zadnji dve leti na trgih strmo rastejo, in pripomogli k čistejšemu okolju za vas in bodoče generacije.

V članku si lahko preberete tudi ključne novosti nove Uredbe o samooskrbi z električno energijo iz obnovljivih virov energije, ki bo še olajšala investicije v sončne elektrarne v Sloveniji. Ena izmed novosti je ta, da bodo poleg enostanovanjskih in večstanovanjskih hiš ali poslovnih stavb imele pravico do samooskrbe tudi skupnosti odjemalcev ter da imajo poleg lastnikov naprave pravico do samooskrbe tudi najemniki.

GEN-I Sonce je že postavil prvo sončno elektrarno na večstanovanjski stavbi v Sloveniji.

Več v članku. Vabljeni k branju. Ne pozabite sodelovati v kvizih na portalu Zeleni genij, kjer bo ZELENKO preverjal, GEN-I pa vsak mesec nagradil 18 srečnežev z boni za znižanje računa elektrike in plina. V finalnem žrebanju bo GEN-I podaril bon za 5.000 , ki ga bo nagrajenec lahko vnovčil pri nakupu sončne elektrarne GEN-I Sonce.

Naredite tudi vi prvi korak do energetske brezskrbnosti in izpolnite preprost obrazec za pripravo neobvezujočega informativnega izračuna investicije.

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll