Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

S sončno elektrarno do večje dobičkonosnosti kmetije

07. 09. 2020

Kmetijska dejavnost je v hitro spreminjajočem se svetu izpostavljena številnim izzivom, s katerimi se kmetom obenem odpirajo tudi nove priložnosti. Kako ob negotovem načrtovanju pridelkov, ki je podvrženo tako vremenskim vplivom kot povpraševanju na trgu, čim bolj zmanjšati vpliv stroškov na končno razliko med odhodki in prihodki kmetije? Je mogoče na en mah znižati stroške in hkrati ustvariti še dodatne prihodke?

Na obe zgornji vprašanji je mogoče podati enak odgovor: nižje stroške in obenem priložnost za dodaten zaslužek vam lahko zagotovi sončna elektrarna na strehi vašega kmetijskega poslopja. Sončna elektrarna namreč že takoj po postavitvi in zagonu poskrbi za tudi do 75 % nižje mesečne račune za elektriko, za njeno financiranje pa je trenutno na voljo več javnih razpisov za pridobitev nepovratnih sredstev.

Ste se kdaj spogledovali z idejo o razširitvi kmetijske dejavnosti na novo področje? Poleg razpisov za sofinanciranje naložb v sončne elektrarne za domačo samooskrbo je do sredine oktobra mogoče izkoristiti tudi nepovratna sredstva za naložbe v sončne elektrarne, namenjene prodaji električne energije. Iz tega naslova si lahko znižate stroške investicije v sončno elektrarno za kar 50 %.

Se vam zdi naložba v sončno elektrarno za vašo kmetijo zanimiva, a ne veste točno, na kakšen način bi zagrizli vanjo? Zaupajte celoten postopek strokovnjakom z izkušnjami. Pri GEN-I Sonce imamo večletne izkušnje tako s postavitvijo manjših domačih sončnih elektrarn kot takih na večjih poslovnih objektih. Postavili smo tudi prvo sončno elektrarno na večstanovanjskem objektu v Sloveniji. Rezultat našega dela in strokovnega pristopa pa je največji tržni delež med slovenskimi ponudniki sončnih elektrarn na ključ.

Ko gre za odločitev o trajnostnem in najcenejšem viru energije, v prid izbiri naše storitve na ključ govori še več dejstev:

1. Sončne elektrarne GEN-I Sonce so sestavljene iz komponent priznanih domačih in tujih proizvajalcev, ki za svoje proizvode zagotavljajo od 10- do 25-letne garancije, jamčijo pa tudi za ustrezno razgradnjo in ponovno uporabo posameznih delov po koncu življenjske dobe sončne elektrarne. Na ta trajnostni vidik smo v GEN-I Sonce pri načrtovanju elektrarn še posebej pozorni.

2. V ceni sončne elektrarne GEN-I Sonce je vključeno vse - od svetovanja do montaže elektrarne na streho.

3. Za poplačilo naložbe smo pripravili več ugodnih modelov financiranja, med katerimi lahko vsaka stranka izbere najugodnejšega zase.

4. Ker se odlično opravljena storitev ne konča z namestitvijo sončnih panelov na streho, pa v GEN-I Sonce strankam omogočamo tudi vzdrževanje in spremljanje delovanja naprave z daljinsko nadzorovanim sistemom, ki avtomatsko javlja morebitne odklone od pričakovanega delovanja elektrarne.

Si želite v prihodnje posodobiti vašo kmetijsko dejavnost ali ob ohranjanju trajnostnega kmetovanja poskrbeti še za trajnostno rabo električne energije? Ker sončna elektrarna proizvaja elektriko s pomočjo sonca, lastniku prinaša kar 30 let brezskrbnosti in neodvisnosti od cen elektrike na trgu. Elektrika, pridobljena na domači strehi iz sončnega vira, namreč ni odvisna od spreminjajočih se tržnih cen energentov; njenega uporabnika tudi ni treba skrbeti, da bi jo kadarkoli v prihodnosti zmanjkalo.

 

Izkoristite priložnosti, ki jih ponujajo sončne elektrarne. Izpolnite enostaven spletni obrazec ali nam pišite nam na sonce@gen-i.si. Za vas bomo z veseljem pripravili brezplačno informativno ponudbo za sončno elektrarno po meri vaše kmetije in vam z znanjem in strokovnostjo pomagali do sredstev za vašo naložbo. Za več informacij smo dosegljivi tudi na 080 15 58.

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll