Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Presegli smo številko 6.000 priklopljenih sončnih elektrarn

25. 05. 2023

V GEN-I Sonce smo dosegli pomemben mejnik, saj smo od našega začetka delovanja v letu 2017 pa do danes presegli 6.000 priklopljenih mikro sončnih elektrarn, kar nas uvršča na vodilno mesto v segmentu gospodinjskih in malih poslovnih odjemalcev. Nenehno spremljamo delovanje vseh priklopljenih elektrarn in smo na voljo za podporo, s katero gradimo zaupanje s strankami.

Zaupanje širimo tudi na segmentu poslovnih odjemalcev, kjer vse od leta 2018 uspešno sodelujemo s številnimi poslovnimi partnerji. V našem portfelju je trenutno 86 sončnih elektrarn na strehah podjetij, zgolj v letu 2022 smo številko priklopov povečali za 33.

Našo zavezo razogljičenja družbe udejanjamo s sončnimi elektrarnami, ki jih vidimo na vsaki slovenski strehi. Tako vsi skupaj prispevamo k hitrejšemu zelenemu prehodu, ki se je pri nas z ambiciozno vizijo začel že leta 2017 in sedaj postal začrtana pot razvoja Slovenije. Bodite del naše zgodbe, zaupajte našim izkušnjam in strokovnosti ter si zagotovite svojo sončno elektrarno.

Novice

soncne-elektrarne-gen-i-sonce-pisejo-zgodbo-trajnostnega-turizma 18. 07. 2024
Sončne elektrarne GEN-I Sonce pišejo zgodbo trajnostnega turizma

Matej in Manuela sta v Jeruzalemu v Slovenskih goricah združila svojo strast do narave in trajnostnega turizma.

>Preberite več
13. 06. 2024
Izkoristite za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Odločite se za postavitev sončne elektrarne z nami in s posebnim akcijskim cenikom elektrike GEN-I prihranite že pred priklopom vaše sončne elektrarne.

>Preberite več
10. 06. 2024
Celovita samooskrba: najboljši čas za sončno elektrarno je zdaj

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in višjim življenjskim stroškom je odločitev za samooskrbo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja.

>Preberite več
Scroll