Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Preobrazba s sončno energijo

20. 08. 2020

Bodimo okoljsko koristni, prispevajmo k trajnostnemu razvoju družbe in hkrati prihranimo. S prehodom na samooskrbo z električno energijo in rabo le-te iz obnovljivega vira – sonca lahko uresničimo vse troje.  

Z domačo sončno elektrarno do dolgoročnih prihrankov in okoljskih koristi

Uporaba električne energije za lastne potrebe iz obnovljivih virov je eden najboljših načinov, da kot posamezniki prispevamo k boju proti podnebnim spremembam. Korak k temu je namestitev sončne elektrarne na naš dom. Pri GEN-I smo v okviru storitve GEN-I Sonce z lastno sončno elektrarno opremili že prek 1500 objektov. Skupaj so te elektrarne proizvedle že več kot 21 GWh zelene električne energije in prispevale k znižanju emisij CO2 za 8 milijonov kg. Predelava te količine CO2 bi sicer obremenila več kot 250 tisoč dreves.  

Storitev GEN-I Sonce je celostna in posameznika vodi vse od razmišljanja o alternativnem viru elektrike za lastno uporabo do dejanske izvedbe in ohranjanja zadovoljstva v vseh letih njene uporabe.  

V to storitev GEN-I Sonce na ključ je vključeno:

  • svetovanje,
  • izmere na domu,
  • pridobivanje subvencij,
  • ureditve dokumentacije za izgradnjo vse do priključitve na omrežje,
  • montaža (običajno v enem dnevu),
  • vzdrževanje in
  • možnost zavarovanja za primere morebitnih poškodb.

Naložba v lastno sončno elektrarno dolgoročno koristi tako okolju kot vaši denarnici. Pričakovana življenjska doba sončne elektrarne je 30 let, kar pomeni 30 samooskrbnih let. Po odplačilu začetne investicije, ki predvidoma traja od 10 do 15 let, boste lahko naslednjih 15 let prihranke, ustvarjene na račun lastne proizvodnje elektrike, usmerjali v svoje prostočasne aktivnosti.  

Ljudje svojo pasivnost v odnosu do podnebnih sprememb pogosto opravičujemo z besedami, da kot posameznik za vidne spremembe nikakor ne moremo narediti dovolj. Tovrstno razmišljanje moramo nujno spremeniti! Vsako zmanjšanje izpustov na skupni lestvici šteje in dolgoročno lahko prevesi podnebno tehtnico našega planeta.  

Odločitev za samooskrbo s sončno elektrarno GEN-I Sonce je poleg naložbe v prihranke odločitev za čistejši planet in lepšo, zeleno prihodnost vseh prihodnjih generacij.

Jo boste sprejeli? Pišite nam in z veseljem vam bomo svetovali.  

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll