Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Posvetovalno-izobraževalno srečanje za podizvajalce

13. 07. 2023

GEN-I Sonce se zavzema za odličnost in kakovost na vseh področjih svojega poslovanja, med katerimi so tudi odnosi z našimi podizvajalci oz. partnerji. Zavedamo se, da je kakovost naših storitev soodvisna od skupnih vrednot in pričakovanj pri izvajanju ključnih del v postopku postavitve sončnih elektrarn.

V zadnjih dveh letih, ko se je naša skupina podizvajalcev eksponentno povečala, smo sklenili, da bomo skupni medsebojni odnos krepili s še več izobraževalnimi srečanji. Pripravljali jih bomo kar dvakrat letno in skrbeli za prenos usmeritev pri nadaljnjem delu ter pregled preteklih dosežkov za postavitev še trdnejših temeljev za prihodnje sodelovanje.

 

2-posvetovalno-izobrazevalno-srecanje-za-podizvajalce

 

Prvo letošnje srečanje smo organizirali konec maja. Na dogodku so naši strokovnjaki predstavili izjemno zanimive teme, ki so se osredotočale na nadzor, kakovost izvedbe in reklamacije ter izvajanje servisnih posegov pri malih sončnih elektrarnah in večjih B2B projektih.

Posebno pozornost smo namenili aktualni temi – snegobranom, svoje znanje pa so delili tudi strokovnjaki iz podjetja CON SOL. Udeležencem so omogočili ogled svojih izdelkov in delov konstrukcij ter predstavili najnovejše rešitve za njihovo montažo.

Ker nam je varnost vedno najpomembnejša in si prizadevamo zagotoviti, da vsi sodelujoči ostanejo brez poškodb, smo na srečanju temeljito osvežili svoje znanje o varnosti pri delu in se seznanili z aktualnimi zahtevami na tem področju.

Po končanem srečanju je sledilo druženje in razprava, saj verjamemo, da povezovanje med našimi podizvajalci in sodelavci še dodatno krepi skupno sodelovanje in prispeva k izboljšanju naših storitev.

Veselimo se prihodnjih izobraževalnih srečanj!

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll