Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Posvetovalno-izobraževalno srečanje za podizvajalce

13. 07. 2023

GEN-I Sonce se zavzema za odličnost in kakovost na vseh področjih svojega poslovanja, med katerimi so tudi odnosi z našimi podizvajalci oz. partnerji. Zavedamo se, da je kakovost naših storitev soodvisna od skupnih vrednot in pričakovanj pri izvajanju ključnih del v postopku postavitve sončnih elektrarn.

V zadnjih dveh letih, ko se je naša skupina podizvajalcev eksponentno povečala, smo sklenili, da bomo skupni medsebojni odnos krepili s še več izobraževalnimi srečanji. Pripravljali jih bomo kar dvakrat letno in skrbeli za prenos usmeritev pri nadaljnjem delu ter pregled preteklih dosežkov za postavitev še trdnejših temeljev za prihodnje sodelovanje.

 

2-posvetovalno-izobrazevalno-srecanje-za-podizvajalce

 

Prvo letošnje srečanje smo organizirali konec maja. Na dogodku so naši strokovnjaki predstavili izjemno zanimive teme, ki so se osredotočale na nadzor, kakovost izvedbe in reklamacije ter izvajanje servisnih posegov pri malih sončnih elektrarnah in večjih B2B projektih.

Posebno pozornost smo namenili aktualni temi – snegobranom, svoje znanje pa so delili tudi strokovnjaki iz podjetja CON SOL. Udeležencem so omogočili ogled svojih izdelkov in delov konstrukcij ter predstavili najnovejše rešitve za njihovo montažo.

Ker nam je varnost vedno najpomembnejša in si prizadevamo zagotoviti, da vsi sodelujoči ostanejo brez poškodb, smo na srečanju temeljito osvežili svoje znanje o varnosti pri delu in se seznanili z aktualnimi zahtevami na tem področju.

Po končanem srečanju je sledilo druženje in razprava, saj verjamemo, da povezovanje med našimi podizvajalci in sodelavci še dodatno krepi skupno sodelovanje in prispeva k izboljšanju naših storitev.

Veselimo se prihodnjih izobraževalnih srečanj!

Novice

13. 06. 2024
Izkoristite za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Odločite se za postavitev sončne elektrarne z nami in s posebnim akcijskim cenikom elektrike GEN-I prihranite že pred priklopom vaše sončne elektrarne.

>Preberite več
10. 06. 2024
Celovita samooskrba: najboljši čas za sončno elektrarno je zdaj

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in višjim življenjskim stroškom je odločitev za samooskrbo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja.

>Preberite več
10. 06. 2024
Vračilna doba investicije v samooskrbo je še vedno zelo nizka

S subvencijo se investicija v sončno elektrarno lahko povrne že v 8 letih, sončno elektrarno s hranilnikom energije pa v 11 letih.

>Preberite več
Scroll