Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Obeležili smo dan Zemlje

23. 04. 2018

22. april se kot svetovni dan Zemlje po vsem svetu praznuje od leta 1970. Številni posamezniki in okoljske organizacije na ta dan pripravljajo različne dogodke in prireditve, s katerimi opozarjajo na ranljivost in enkratnost planeta, na katerem živimo.

Mi smo letošnjega obeležili skupaj z Radiem 1 v Spodnjih Dupljah na Gorenjskem, kjer smo družini Janc postavili domačo sončno elektrarno za samooskrbo z zeleno energijo. Med samo montažo domače sončne elektrarne je ga. Janc povedala, da sta se za izgradnjo domače sončne elektrarne odločila predvsem zaradi skrbi za ohranitev planeta za prihodnje generacije. Poudarila je tudi, da se je ozaveščenost ljudi pri ohranjanju našega planeta povečala. Vse več se vidi ločevalnih kontejnerjev, električnih avtomobilov in vse več je tudi sončnih elektrarn. Po montaži sončne elektrarne se bo za njiju spremenilo predvsem to, da jima bo ta elektrarna predstavljala elektro samooskrbo. Predhodno je bilo narejenih precej izračunov tako, da je velikost elektrarne prilagojena njuni porabi električne energije.

Ob animaciji radijskega voditelja Mihe Deželaka je čas kar letel, medtem pa je sončna elektrarna na strehi dobivala končno podobo.

Poslušajte pogovor med zadovoljno lastnico GEN-I Sonce domače sončne elektrarne go. Janc in radijsko voditeljico Anjo.

 

Novice

soncne-elektrarne-gen-i-sonce-pisejo-zgodbo-trajnostnega-turizma 18. 07. 2024
Sončne elektrarne GEN-I Sonce pišejo zgodbo trajnostnega turizma

Matej in Manuela sta v Jeruzalemu v Slovenskih goricah združila svojo strast do narave in trajnostnega turizma.

>Preberite več
13. 06. 2024
Izkoristite za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Odločite se za postavitev sončne elektrarne z nami in s posebnim akcijskim cenikom elektrike GEN-I prihranite že pred priklopom vaše sončne elektrarne.

>Preberite več
10. 06. 2024
Celovita samooskrba: najboljši čas za sončno elektrarno je zdaj

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in višjim življenjskim stroškom je odločitev za samooskrbo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja.

>Preberite več
Scroll