Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Novo v ponudbi za vse lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce

16. 02. 2023

Sončne elektrarne GEN-I Sonce že več let držijo vodilni položaj na trgu vzpostavljanja samooskrbe z električno energije. Našo storitev odlikuje individualen pristop k strankam, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Temu smo dodali novo storitev za lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce, in sicer čiščenje fotovoltaičnih modulov.

Zelo pomemben del vzdrževanja sončne elektrarne je njeno čiščenje, ki se priporoča na vsake 3 do 4 leta. S tem povečamo izkoristek sončne elektrarne oziroma njeno proizvodnjo do 10 %, podaljšamo življenjsko dobo fotovoltaičnim modulom in znižamo možnost pojava vročih točk. Pomembno pa je tudi z vidika delovanja sončne elektrarne, da pravočasno zaznamo fizične poškodbe fotovoltaičnih modulov.

Vsi lastniki sončnih elektrarn GEN-I Sonce lahko že naročijo storitev čiščenja modulov na telefonski številki njihovega svetovalca pri prodaji ali na e-naslovu sonce.podpora@gen-i.si

Privoščite vaši sončni elektrarni spomladansko čiščenje.

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll