Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Novo v ponudbi za vse lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce

16. 02. 2023

Sončne elektrarne GEN-I Sonce že več let držijo vodilni položaj na trgu vzpostavljanja samooskrbe z električno energije. Našo storitev odlikuje individualen pristop k strankam, dolgoročna brezskrbnost z vrhunsko kakovostjo in brezhibnim delovanjem ter projekt na ključ. Temu smo dodali novo storitev za lastnike sončnih elektrarn GEN-I Sonce, in sicer čiščenje fotovoltaičnih modulov.

Zelo pomemben del vzdrževanja sončne elektrarne je njeno čiščenje, ki se priporoča na vsake 3 do 4 leta. S tem povečamo izkoristek sončne elektrarne oziroma njeno proizvodnjo do 10 %, podaljšamo življenjsko dobo fotovoltaičnim modulom in znižamo možnost pojava vročih točk. Pomembno pa je tudi z vidika delovanja sončne elektrarne, da pravočasno zaznamo fizične poškodbe fotovoltaičnih modulov.

Vsi lastniki sončnih elektrarn GEN-I Sonce lahko že naročijo storitev čiščenja modulov na telefonski številki njihovega svetovalca pri prodaji ali na e-naslovu sonce.podpora@gen-i.si

Privoščite vaši sončni elektrarni spomladansko čiščenje.

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll