Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Net metering se zaključuje

15. 12. 2023

S 1. 1. 2024 stopa v veljavo prenovljena zakonodaja, ki ukinja netiranje – poračun proizvedene in porabljene energije enkrat letno. Nov sistem obračuna bo temeljil na podlagi Zakona o spodbujanju rabe obnovljivih virov energije in Uredbi o samooskrbi z električno energijo iz obnovljivih virov energije (št. 43/22).

Vsi uporabniki, ki ste že pridobili soglasje za priključitev za samooskrbo po sistemu NET metering imate še vedno možnost, da postavite in priklopite sončno elektrarno v omrežje do zaključka leta 2024. Na podlagi tega boste upravičeni do obračunavanja električne energije po sistemu NET metering.

Vse, ki že imate pridobljeno soglasje in želite našo ponudbo za sončno elektrarno na ključ, prosimo, da nam soglasje skupaj s svojimi kontaktnimi podatki posredujete na elektronski naslov sonce@gen-i.si.

Novice

13. 06. 2024
Izkoristite za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Odločite se za postavitev sončne elektrarne z nami in s posebnim akcijskim cenikom elektrike GEN-I prihranite že pred priklopom vaše sončne elektrarne.

>Preberite več
10. 06. 2024
Celovita samooskrba: najboljši čas za sončno elektrarno je zdaj

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in višjim življenjskim stroškom je odločitev za samooskrbo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja.

>Preberite več
10. 06. 2024
Vračilna doba investicije v samooskrbo je še vedno zelo nizka

S subvencijo se investicija v sončno elektrarno lahko povrne že v 8 letih, sončno elektrarno s hranilnikom energije pa v 11 letih.

>Preberite več
Scroll