Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

16. 10. 2023

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem. Vsako leto ima sejem posebno tematiko, ki zaokrožuje celotno dogajanje in letos je bila to trajnost – zeleni prehod s sončnimi elektrarnami, e-mobilnostjo in trajnostnim razvojem.

MOS je med 13. in 17. septembrom obiskalo 65.000 obiskovalcem, kar je novi rekord za sejmišče Celjskega sejma. Tudi naš razstavni prostor je imel odličen obisk in izredno veliko zanimanja. Na njem ste si lahko ogledali razstavljene komponente GEN-I Sonce sončne elektrarne in poklepetali z našimi predstavniki. MOS smo izkoristili tudi za premierno predstavitev našega novega produkta – sončne elektrarne s hranilnikom energije.

Tudi tokrat smo odšli s sejma s svežo energijo in novo zalogo motivacije. Predvsem pa smo veseli, da smo del takšnega dogodka, kjer delimo znanje o trajnostni energiji in njeni vlogi v prihodnosti.

Hvala vsem za obisk in se vidimo na naslednjem dogodku.

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll