Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

16. 10. 2023

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem. Vsako leto ima sejem posebno tematiko, ki zaokrožuje celotno dogajanje in letos je bila to trajnost – zeleni prehod s sončnimi elektrarnami, e-mobilnostjo in trajnostnim razvojem.

MOS je med 13. in 17. septembrom obiskalo 65.000 obiskovalcem, kar je novi rekord za sejmišče Celjskega sejma. Tudi naš razstavni prostor je imel odličen obisk in izredno veliko zanimanja. Na njem ste si lahko ogledali razstavljene komponente GEN-I Sonce sončne elektrarne in poklepetali z našimi predstavniki. MOS smo izkoristili tudi za premierno predstavitev našega novega produkta – sončne elektrarne s hranilnikom energije.

Tudi tokrat smo odšli s sejma s svežo energijo in novo zalogo motivacije. Predvsem pa smo veseli, da smo del takšnega dogodka, kjer delimo znanje o trajnostni energiji in njeni vlogi v prihodnosti.

Hvala vsem za obisk in se vidimo na naslednjem dogodku.

Novice

13. 06. 2024
Izkoristite za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Odločite se za postavitev sončne elektrarne z nami in s posebnim akcijskim cenikom elektrike GEN-I prihranite že pred priklopom vaše sončne elektrarne.

>Preberite več
10. 06. 2024
Celovita samooskrba: najboljši čas za sončno elektrarno je zdaj

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in višjim življenjskim stroškom je odločitev za samooskrbo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja.

>Preberite več
10. 06. 2024
Vračilna doba investicije v samooskrbo je še vedno zelo nizka

S subvencijo se investicija v sončno elektrarno lahko povrne že v 8 letih, sončno elektrarno s hranilnikom energije pa v 11 letih.

>Preberite več
Scroll