Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

16. 10. 2023

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem. Vsako leto ima sejem posebno tematiko, ki zaokrožuje celotno dogajanje in letos je bila to trajnost – zeleni prehod s sončnimi elektrarnami, e-mobilnostjo in trajnostnim razvojem.

MOS je med 13. in 17. septembrom obiskalo 65.000 obiskovalcem, kar je novi rekord za sejmišče Celjskega sejma. Tudi naš razstavni prostor je imel odličen obisk in izredno veliko zanimanja. Na njem ste si lahko ogledali razstavljene komponente GEN-I Sonce sončne elektrarne in poklepetali z našimi predstavniki. MOS smo izkoristili tudi za premierno predstavitev našega novega produkta – sončne elektrarne s hranilnikom energije.

Tudi tokrat smo odšli s sejma s svežo energijo in novo zalogo motivacije. Predvsem pa smo veseli, da smo del takšnega dogodka, kjer delimo znanje o trajnostni energiji in njeni vlogi v prihodnosti.

Hvala vsem za obisk in se vidimo na naslednjem dogodku.

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
soncna-elektrarna-s-hranilnikom-elektricne-energije 11. 09. 2023
Sončne elektrarne s hranilniki energije

Našo ponudbo smo razširili na možnost postavitve sončne elektrarne v kombinaciji s hranilnikom energije na ključ.

>Preberite več
Scroll