Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Presegli smo številko 6.000 priklopljenih sončnih elektrarn

25. 05. 2023

V GEN-I Sonce smo dosegli pomemben mejnik, saj smo od našega začetka delovanja v letu 2017 pa do danes presegli 6.000 priklopljenih mikro sončnih elektrarn, kar nas uvršča na vodilno mesto v segmentu gospodinjskih in malih poslovnih odjemalcev. Nenehno spremljamo delovanje vseh priklopljenih elektrarn in smo na voljo za podporo, s katero gradimo zaupanje s strankami.

Zaupanje širimo tudi na segmentu poslovnih odjemalcev, kjer vse od leta 2018 uspešno sodelujemo s številnimi poslovnimi partnerji. V našem portfelju je trenutno 86 sončnih elektrarn na strehah podjetij, zgolj v letu 2022 smo številko priklopov povečali za 33.

Našo zavezo razogljičenja družbe udejanjamo s sončnimi elektrarnami, ki jih vidimo na vsaki slovenski strehi. Tako vsi skupaj prispevamo k hitrejšemu zelenemu prehodu, ki se je pri nas z ambiciozno vizijo začel že leta 2017 in sedaj postal začrtana pot razvoja Slovenije. Bodite del naše zgodbe, zaupajte našim izkušnjam in strokovnosti ter si zagotovite svojo sončno elektrarno.

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll