Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Presegli smo številko 6.000 priklopljenih sončnih elektrarn

25. 05. 2023

V GEN-I Sonce smo dosegli pomemben mejnik, saj smo od našega začetka delovanja v letu 2017 pa do danes presegli 6.000 priklopljenih mikro sončnih elektrarn, kar nas uvršča na vodilno mesto v segmentu gospodinjskih in malih poslovnih odjemalcev. Nenehno spremljamo delovanje vseh priklopljenih elektrarn in smo na voljo za podporo, s katero gradimo zaupanje s strankami.

Zaupanje širimo tudi na segmentu poslovnih odjemalcev, kjer vse od leta 2018 uspešno sodelujemo s številnimi poslovnimi partnerji. V našem portfelju je trenutno 86 sončnih elektrarn na strehah podjetij, zgolj v letu 2022 smo številko priklopov povečali za 33.

Našo zavezo razogljičenja družbe udejanjamo s sončnimi elektrarnami, ki jih vidimo na vsaki slovenski strehi. Tako vsi skupaj prispevamo k hitrejšemu zelenemu prehodu, ki se je pri nas z ambiciozno vizijo začel že leta 2017 in sedaj postal začrtana pot razvoja Slovenije. Bodite del naše zgodbe, zaupajte našim izkušnjam in strokovnosti ter si zagotovite svojo sončno elektrarno.

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll