Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Obeležili smo dan Zemlje

23. 04. 2018

22. april se kot svetovni dan Zemlje po vsem svetu praznuje od leta 1970. Številni posamezniki in okoljske organizacije na ta dan pripravljajo različne dogodke in prireditve, s katerimi opozarjajo na ranljivost in enkratnost planeta, na katerem živimo.

Mi smo letošnjega obeležili skupaj z Radiem 1 v Spodnjih Dupljah na Gorenjskem, kjer smo družini Janc postavili domačo sončno elektrarno za samooskrbo z zeleno energijo. Med samo montažo domače sončne elektrarne je ga. Janc povedala, da sta se za izgradnjo domače sončne elektrarne odločila predvsem zaradi skrbi za ohranitev planeta za prihodnje generacije. Poudarila je tudi, da se je ozaveščenost ljudi pri ohranjanju našega planeta povečala. Vse več se vidi ločevalnih kontejnerjev, električnih avtomobilov in vse več je tudi sončnih elektrarn. Po montaži sončne elektrarne se bo za njiju spremenilo predvsem to, da jima bo ta elektrarna predstavljala elektro samooskrbo. Predhodno je bilo narejenih precej izračunov tako, da je velikost elektrarne prilagojena njuni porabi električne energije.

Ob animaciji radijskega voditelja Mihe Deželaka je čas kar letel, medtem pa je sončna elektrarna na strehi dobivala končno podobo.

Poslušajte pogovor med zadovoljno lastnico GEN-I Sonce domače sončne elektrarne go. Janc in radijsko voditeljico Anjo.

 

Novice

08. 04. 2024
Nove subvencije za NET metering sončne elektrarne 2024

Javni poziv Borzena, ki smo ga vsi čakali. Nova nepovratna sredstva za investicije v samooskrbo.

>Preberite več
Ciscenje_ciscenje-soncne-elektrarne (naslovna) 27. 03. 2024
Čiščenje sončne elektrarne

Učinkovito čiščenje je sestavni del rednega vzdrževanja vaše sončne elektrarne, saj to na dolgi rok izboljšuje delovanje vaše sončne elektrarne in ji podaljšuje življenjsko dobo.

>Preberite več
25. 03. 2024
V Vrtojbi smo postavili našo prvo prostostoječo sončno elektrarno

22. marca 2024 je potekala uradna otvoritev nove prostostoječe sončne elektrarne v Vrtojbi.

>Preberite več
Scroll