Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Obeležili smo dan Zemlje

23. 04. 2018

22. april se kot svetovni dan Zemlje po vsem svetu praznuje od leta 1970. Številni posamezniki in okoljske organizacije na ta dan pripravljajo različne dogodke in prireditve, s katerimi opozarjajo na ranljivost in enkratnost planeta, na katerem živimo.

Mi smo letošnjega obeležili skupaj z Radiem 1 v Spodnjih Dupljah na Gorenjskem, kjer smo družini Janc postavili domačo sončno elektrarno za samooskrbo z zeleno energijo. Med samo montažo domače sončne elektrarne je ga. Janc povedala, da sta se za izgradnjo domače sončne elektrarne odločila predvsem zaradi skrbi za ohranitev planeta za prihodnje generacije. Poudarila je tudi, da se je ozaveščenost ljudi pri ohranjanju našega planeta povečala. Vse več se vidi ločevalnih kontejnerjev, električnih avtomobilov in vse več je tudi sončnih elektrarn. Po montaži sončne elektrarne se bo za njiju spremenilo predvsem to, da jima bo ta elektrarna predstavljala elektro samooskrbo. Predhodno je bilo narejenih precej izračunov tako, da je velikost elektrarne prilagojena njuni porabi električne energije.

Ob animaciji radijskega voditelja Mihe Deželaka je čas kar letel, medtem pa je sončna elektrarna na strehi dobivala končno podobo.

Poslušajte pogovor med zadovoljno lastnico GEN-I Sonce domače sončne elektrarne go. Janc in radijsko voditeljico Anjo.

 

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll