Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

56. sejem MOS

01. 10. 2024

Letošnji 56. sejem MOS je potekal od 18. do 22. septembra, sedaj že tradicionalno pa je bila tam prisotna tudi Skupina GEN-I. Sejma, s tokratnim sloganom »Skočite iz okvirjev« se je udeležilo okoli 65.000 obiskovalcev.

V Skupini GEN-I smo se predstavili z novo podobo stojnice in vanjo združili obe blagovni znamki – GEN-I Sonce in GEN-I. Ekipa GEN-I Sonce je odgovarjala na vprašanja glede prodajnih in tehničnih karakteristik sončnih elektrarn ter v živo predstavila komponente, ki so bile del naše stojnice.

Predstavniki GEN-I pa so odgovarjali na vprašanja vezana na mesečni obračun, novi GEN-I model odkupa presežno proizvedene energije in kako bo nov omrežninski akt vplival na lastnike sončnih elektrarn.

K nam ste pristopili v velikem številu z različnimi vprašanji od spremembe zakonodaje do investicije v sončno elektrarno s hranilnikom. Naši strokovnjaki so vam pomagali razumeti trenutno situacijo na trgu in še vedno aktualno naložbo lastne sončne elektrarne. Predstavili so vam obe različici produkta in pojasnili, da se tovrstna investicija tudi pod novimi pogoji še vedno izplača.

Vračilna doba investicije s pomočjo GEN-I odkupa presežno proizvedene energije in zelo visokimi subvencijami s strani Borzena (250 € na kW za sončno elektrarno in 675 € na kW za elektrarno s hranilnikom) se danes ne bistveno razlikuje od tiste v časih NET metering sistema. Investicija v sončno elektrarno se vam tako povrne že v 8 letih in v 11 letih v primeru sončne elektrarne z baterijskim hranilnikom.

Pred samim začetkom sejma smo na družbenem omrežju Facebook za vas organizirali tudi nagradno igro, s katero smo nagrajencem podarili brezplačne vstopnice za obisk sejma. Vsem obiskovalcem, ki so na razstavnem prostoru posredovali podatke za pripravo informativne ponudbe, pa smo zagotovili sejemski popust in jih s tem še dodatno vzpodbudili za prehod na samooskrbo.

Veseli nas vaša udeležba na takih dogodkih, saj lahko delimo našo strast do trajnostne energije in rešitve, ki so še kako pomembne ob današnjih dinamičnih spremembah na trgu.

Hvala vsem za obisk in se vidimo naslednje leto.

Utrinki z našega razstavnega prostora:

Novice

07. 10. 2024
Zagotovite si za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Akcijski cenik GEN-I zagotavlja kar 99,99 % cenejšo električno energijo v času, ko čakate na priklop vaše sončne elektrarne oziroma največ do 30. 6. 2025.

>Preberite več
02. 10. 2024
V Severni Makedoniji smo zagnali že drugo veliko sončno elektrarno

Elektrarna s skupno močjo 12 MW bo letno proizvedla do 15.500 MWh brezogljične energije in s tem doprinesla k razogljičenju energetskega sistema.

>Preberite več
sejem mos gen-isonce 18. 09. 2024
Sejemska akcija v času 56. MOS-a

Obiščite nas na sejmu MOS in si zagotovite sejemski popust.

>Preberite več
Scroll