Icon Prejmite ponudbo Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Naredite prvi korak in pridobite informativno ponudbo.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

V 5 korakih do sončne elektrarne

02. 02. 2023

Med slovenskimi kupci sončnih elektrarn se jih je največ do zdaj odločilo prav za našo kakovost in strokoven pristop. Vsaki stranki, ki nam izkaže zaupanje, se posvetimo individualno, da skupaj najdemo rešitev za njeno energetsko samooskrbnost. Zagotavljamo odgovorno in skrbno izgradnjo sončne elektrarne po načelu »na ključ«, brez skritih stroškov.

Kakšen je postopek nakupa mikro sončne elektrarne GEN-I Sonce?

Naša storitev »na ključ« obsega 5 bistvenih korakov za brezskrbno uresničitev vaše naložbe:

1 Informativni izračun

S pomočjo našega naprednega spletnega orodja si naredite lastni izračun in hitro preverite, katera velikost sončne elektrarne je primerna za vašo hišo in kolikšen prihranek si zagotovite s postavitvijo lastne sončne elektrarne.

2 Ogled objekta

Naši strokovnjaki iz GEN-I Sonce opravijo ogled objekta, vam svetujejo ter se z vami pogovorijo o tehničnih izhodiščih glede na vašo lokacijo in orientacijo strehe. Za pridobitev natančnih podatkov, izmero strešnih površin izvedemo z laserskimi merilniki in droni.

3 Priprava individualne rešitve

Na podlagi strokovnega ogleda pripravimo natančno ponudbo s 3D izrisom sončne elektrarne na vaši strehi in vam predstavimo možnosti plačila investicije z ugodnim GEN-I financiranjem.

4 Dokumentacija in dovoljenja

Po vaši potrditvi projekta uredimo projektno dokumentacijo in ostala dovoljenja za postavitev sončne elektrarne. V primeru, da so na voljo finančne spodbude, poskrbimo, da jo prejmete.

5 Montaža in priklop

Vsaka sončna elektrarna je zasnovana po meri in sestavljena iz komponent priznanih proizvajalcev z dolgoročnimi garancijami. Ob priklopu preverimo celoten sistem in vam pokažemo, kako lahko spremljate delovanje sončne elektrarne.

Z odločitvijo za sončno elektrarno GEN-I Sonce ste lahko prepričani, da bo poskrbljeno za vse vidike varnosti in zanesljivosti. Poleg komponent najvišje kakovosti in zagotovljenih garancij bomo za vašo brezskrbnost poskrbeli tudi po priklopu sončne elektrarne, nadaljnjih 30 let.

Omogočamo vam tudi vzdrževanje sončne elektrarne, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi. Sistem nam bo namreč napake ali okvare sporočil samodejno, mi pa se jih bomo potrudili odpraviti v najkrajšem možnem času.

Napredni uporabniki se boste razveselili brezplačnega sistema daljinskega nadzora, ki ga prejmete v uporabo po priklopu sončne elektrarne in vam v vsakem trenutku omogoča nadzor nad doma proizvedeno energijo preko spletnega portala.

Preverite, kolikšen prihranek si lahko zagotovite za svoje gospodinjstvo, in naredite informativni izračun na spletni strani GEN-I Sonce.

Novice

26. 10. 2023
Ugodno kreditiranje do konca leta

Našo storitev odlikujejo individualen pristop, dolgoročna brezskrbnost, projekt na ključ in odslej možnost kreditiranja naložbe.

>Preberite več
16. 10. 2023
Jubilejni 55. MOS uspešno zaključen

Letošnji Mednarodni sejem obrti in podjetništva v Celju je bil praznično obarvan, saj je bil to že 55. sejem, na njem smo se uspešno predstavili tudi mi.

>Preberite več
05. 10. 2023
Ujemite NET metering

Sedaj je čas, da tisti, ki o postavitvi sončne elektrarne še vedno razmišljate, izkoristite prednosti sistema NET metering.

>Preberite več
Scroll