Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto

Izkoristite najvišje subvencije za sončne elektrarne

07. 06. 2024

Družba Borzen je objavila nov javni poziv, s katerim zagotavlja finančne spodbude za postavitev sončne elektrarne z baterijskim hranilnikom ali brez po novi zakonodajni shemi.

V okviru storitve na ključ vsem strankam uredimo dokumentacijo in prijavo ter zagotovimo ustrezno subvencijo za njihovo investicijo. Ne odlašajte in naredite prvi korak ter postanite samooskrbni. Izgradnjo svoje sončne elektrarne zaupajte strokovnjakom GEN-I Sonce.

Izpolnite spletni obrazec in prejmite brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo, skladno z novo zakonodajo o samooskrbi in edinstvenim modelom samooskrbe GEN-I, ki vam omogoča še dodatne prihranke z odkupi viškov neporabljene električne energije.

 

Višina nepovratne finančne spodbude

Kakšna je dodeljena višina subvencij za sončno elektrarno in za sončno elektrarno s hranilnikom energije?

  • 675 EUR za 1 kW inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo z baterijskim hranilnikom električne energije, vendar ne več kot 40 % upravičenih stroškov naložbe.
  • 250 EUR za 1 kW inštalirane nazivne električne moči naprave za samooskrbo z električno energijo brez baterijskega hranilnika električne energije, vendar ne več kot 25 % upravičenih stroškov naložbe.

Sončne elektrarne GEN-I Sonce vam ob pridobitvi subvencij Borzena zagotavljajo bolj dostopno investicijo v obnovljive vire energije, večjo energetsko neodvisnost in hitrejšo vračilno dobo investicije. 

Izberite zanesljivost in strokovnost. Postavitev vaše sončne elektrarne zaupajte strokovnjakom GEN-I Sonce in si zagotovite najvišje subvencije, namenjene samooskrbi z električno energijo v zgodovini.

Prihodnost je zelena, ustvarjajmo jo skupaj.

Novice

13. 06. 2024
Izkoristite za kar 99,99 % nižje cene elektrike do začetka samooskrbe

Odločite se za postavitev sončne elektrarne z nami in s posebnim akcijskim cenikom elektrike GEN-I prihranite že pred priklopom vaše sončne elektrarne.

>Preberite več
10. 06. 2024
Celovita samooskrba: najboljši čas za sončno elektrarno je zdaj

V času naraščajočih potreb po trajnostni energiji in višjim življenjskim stroškom je odločitev za samooskrbo vse bolj privlačna izbira za gospodinjstva in podjetja.

>Preberite več
10. 06. 2024
Vračilna doba investicije v samooskrbo je še vedno zelo nizka

S subvencijo se investicija v sončno elektrarno lahko povrne že v 8 letih, sončno elektrarno s hranilnikom energije pa v 11 letih.

>Preberite več
Scroll