Icon Prejmite ponudbo Icon Izračunajte prihranek Icon Pogosta vprašanja Icon Naš kontakt
Nazaj
Prejmite ponudbo

Sončno elektrarno vam postavimo na ključ in za vas uredimo celoten postopek. Oddajte povpraševanje za brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Izračunajte prihranek

Svoj prihranek ob prehodu na samooskrbo lahko hitro in enostavno izračunate kar sami z uporabo našega spletnega kalkulatorja.

Naš kontakt
Ponedeljek–petek: od 8. do 20. ure Sobota: od 8. do 14. ure Nedelja in prazniki: zaprto
CELOVITA SAMOOSKRBA

Najboljši čas za prehod na samooskrbo je tu

Celovita samooskrba GEN-I Sonce

Celovita samooskrba GEN-I Sonce z edinstvenim modelom odkupa viškov GEN-I in subvencijo Borzena prinaša dolgoročne prihranke, dostopnejšo investicijo v obnovljive vire energije, večjo energetsko neodvisnost in hitrejšo vračilno dobo investicije. 

Najboljši čas za prehod na samooskrbo je tu – izkoristite najvišje subvencije za samooskrbo v zgodovini.  

Družba Borzen za sončne elektrarne z baterijskim hranilnikom nudi subvencije v višini 675 € za 1 kW inštalirane nazivne električne moči, za tiste brez hranilnika pa 250 € za 1 kW. Več o višini in pogojih subvencije lahko preberete v naši novici.

Vse potrebno za pridobitev ustrezne subvencije za vašo investicijo vam uredimo v okviru naše storitve na ključ. Število subvencij je omejeno, zato nam čim prej pošljite povpraševanje in naredite prvi korak k samooskrbi.

> Oddajte povraševanje

 

S subvencijo se investicija v sončno elektrarno lahko povrne že v 8 letih

Odločite se za GEN-I model samooskrbe z odkupi viškov in izkoristite Borzenovo subvencijo, s katerima bo vračilna doba investicije še krajša.

Vračilna doba za sončno elektrarno s subvencijo in GEN-I modelom z odkupi viškov znaša v povprečju 8 let, za sončno elektrarno s hranilnikom pa 11 let. Pričakovana življenjska doba sončne elektrarne je 30 let, kar pomeni, da obdobje vračanja investicije predstavlja le delček njene celotne življenjske dobe. 

Vračilna doba se spreminja glede na spremembe cen in porabe električne energije. Po zaključku regulacije cen elektrike s strani države se bo vračilna doba za sončne elektrarne najverjetneje še skrajšala. Investicija v sončne elektrarne se bo tako povrnila hitreje, saj bodo letni prihranki večji.

Najvišji prihranki
s hranilniki energije

Sončne elektrarne s hranilniki energije prinašajo najvišje dolgoročne prihranke in so najboljša rešitev za primere, ko zaradi omejitev omrežja ne morete zgraditi tako velike sončne elektrarne, kot bi želeli.

Za najbolj optimalen izkoristek vseh prednosti celovite samooskrbe, še večjo neodvisnost od omrežja in najvišje prihranke priporočamo izgradnjo sončne elektrarne s hranilnikom energije. Ta neporabljene presežke energije shranjuje za kasnejšo uporabo.

Ko vaša sončna elektrarna proizvaja elektriko, baterija pa je že polna, GEN-I s svojim edinstvenim modelom samooskrbe te viške energije odkupi. Tako boste potrebovali manj elektrike iz omrežja v času, ko je oskrba najdražja, poleg tega pa boste za viške energije prejeli še dobropis na mesečnem računu za elektriko.

> Več o možnostih prihranka

Zaupajte izgradnjo vaše sončne elektrarne strokovnjakom

Smo vodilni ponudnik sončnih elektrarn na ključ v Sloveniji z več kot 10.000 postavljenimi sončnimi elektrarnami. Odlikuje nas popolna storitev na ključ, certificirana kakovost ter dolgoročna podpora z dodatnimi storitvami, s katerimi vas podpiramo celotno življenjsko dobo vaše sončne elektrarne.

Sončne elektrarne GEN-I Sonce že več let držijo vodilni položaj na trgu samooskrbe z električno energijo.

Našo storitev na ključ zagotavljamo z individualnim pristopom do strank, s strokovno in kakovostno izvedbo, ki jo dokazujemo s pridobljenima ISO certifikatoma, in odlično poprodajno podporo tekom celotne življenjske dobe elektrarne.   

Izpolnite spletni obrazec ter prejmite našo brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo:

> Oddajte povpraševanje

Icon

Storitev
na ključ

Icon

Dolgoročna
podpora

Icon

Certificirana
kakovost

Preverite svoj prihranek

Uporabite naš kalkulator, ki vam takoj pokaže vaš prihranek po izgradnji sončne elektrarne GEN-I Sonce.

Scroll